El Comú d’Encamp commemora el Dia internacional contra la violència envers les dones

Uns tríptics sobre els protocols de prevenció de la violència domèstica sobre un ordinador en una taula del Comú d'Encamp
Uns tríptics sobre els protocols de prevenció de la violència domèstica sobre un ordinador en una taula del Comú d’Encamp. Foto: Comú d’Encamp.

El Comú d’Encamp se suma a les accions de sensibilització per a commemorar, avui 25 de novembre, el dia internacional contra la violència envers les dones amb una acció informativa als treballadors comunals amb un tríptic informatiu, que avui han rebut de forma simultània a primera hora del matí tots els treballadors comunals, que inclou el contingut del Protocol de prevenció i actuació dels Comuns en casos de violència de gènere i domèstica que es va signar entre el Govern i els comuns el passat mes de setembre.

El tríptic inclou de forma resumida les mesures de prevenció, detecció i intervenció, i les eines perquè els treballadors públics puguin desenvolupar les funcions públiques establint les bases per a l’actuació i derivació de casos de violència de gènere i contribuir així a un treball conjunt per aconseguir l’eradicació d’aquesta xacra social.

Des de les xarxes socials, especialment les del Punt d’Informació Juvenil i de l’Espai Jove del Comú d’Encamp es realitzaran també durant el dia diferents accions de sensibilització dirigides a la ciutadania.

TOTES LES NOTÍCIES