El consell de comú d’Encamp ha aprovat per majoria un acord d’inversions negociat entre el consistori i Saetde que permet a la societat explotar el terreny del Pla de les Pedres -que pertany als antics terrenys de Concòrdia- per un termini de cinc anys. Les obres hauran de ser de caràcter temporal i l’empresa haurà de retirar-les en el moment que el comú ho demani.

L’acord també contempla la cessió sense cap cost del vestíbul del Funicamp a Saetde per fer obres de millora en l’accés i l’acollida dels visitants, l’increment dels ingressos que rep el comú per cada passatge en un 10% i l’augment de la capacitat de la infraestructura en un 20% a través de la compra de cabines.

Ld’A + Independents s’ha abstingut per no coincidir en les formes de l’acord, mentre que PS + Independents ha votat en contra, en veure’s exclòs de les negociacions. Durant la sessió de consell de comú s’ha aprovat també el tancament pressupostari del segon trimestre de 2018, amb 3,1 milions d’euros de superàvit. El percentatge d’endeutament del consistori se situa en el 73,75%, sis punts per sota respecte al tancament de l’exercici de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada