El Comú d’Encamp agraeix la participació dels ciutadans en el 8è concurs d’embelliment floral

embelliment encamp

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, i la consellera d’Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, han entregat aquest dimarts els premis als millors embelliments florals d’Encamp i el Pas de la Casa.

Torres ha agraït als participants el seu treball per “embellir i causar bona impressió i bona imatge als qui entren a Encamp” i ha animat a tots els participants a continuar embellint la parròquia.

Els guardons s’han dividit en quatre categories: Xalets i edificis, Apartaments i pisos, Hotels i residències i Comerços.

Aquesta és la vuitena edició del Concurs d’Embelliment floral, en què hi han participat un total de 27 treballs de tota la parròquia que han optat a premis d’entre 500 i 75 euros.

Els guanyadors de la modalitat de Xalets i edificis a Encamp han estat Maria Fernanda, seguida de Nativitat Alís i Rosario Manzano. Albert Solé en la categoria Apartaments i pisos s’ha endut el primer premi seguit de Lourdes Mas i David Juárez.

L’Hotel Guillem ha estat el primer premiat en la categoria Hotels i residències, seguit de l’Hotel Pere d’Urg i l’Hotel Melià mentre que en la categoria Comerços el primer i el tercer premis s’han declarat deserts, sent el restaurant La Cirera l’establiment guardonat amb el segon premi.

Pel que fa al Pas de la Casa, la modalitat Xalets i edificis ha quedat deserta, de la mateixa manera que ha passat amb el primer i tercer premis en  Apartaments i pisos. Així, el segon premi en aquesta modalitat ha estat per a Teresa Ramos. En la categoria Hotels i residències l’únic premi atorgat, el tercer, ha estat per a l’Hotel Catalunya. En la categoria Comerços, el primer premi ha estat per al restaurant La Residència, seguit dels restaurants Delícies i L’Entrecot.

En total, el Comú d’Encamp ha repartit 3.025 euros en premis.