El  comú de Sant Julià de Lòria espera que la fiscalia actuï d’ofici en referencia a les irregularitats comptables que va detectar en les despeses dels anteriors cònsols durant els exercicis 2014 i 2015. El comú convocarà aviat un consell per ratificar el pressupost, aprovat aquest dilluns en junta de govern.

La junta de govern va aprovar també els comptes del 2015, a més del pressupost del 2016. El retard en l´aprovació ha estat motivat per la necessitat de revisar amb molta més cura totes les partides, atesa la situació generada arran del dictamen del Tribunal de Comptes, que va trobar despeses injustificades realitzades pels anteriors cònsols. Segons el conseller Josep Roig, el retard en l´aprovació ha estat del tot justificat. “He estat quatre anys a l’oposició I puc assegurar que la situació exigia un punt de prudència, que agraeixo per part del cònsol”, ha dit afegint que “de vegades la prudència vol dir temps en l’anàlisi”.

Roig no creu “que li toqui a un comú portar res a la fiscalia, tenim un tribunal de comptes que ho ha denunciat i entenc que la fiscalia hauria d’actuar d’ofici” 

El conseller no ha volgut aclarir si durant l´anàlisi dels comptes corresponents al 2015 s´han trobat més irregularitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada