El comú de Sant Julià diu que investiga actes vandàlics al Prat Gran però no informa del nen ferit

La corporació laurediana ha informat que està a l’espera de les gravacions de les càmeres de seguretat instal·lades al parc infantil del Prat Gran, per esclarir de quina manera van succeir els actes de vandalisme que han obligat a tancar la instal·lació. Mentre no s’indentifiquen els causants, aquest parc romandrà clausurat, afegeix. El vandalisme ha afectat principalment la passarel·la del castell central i se suma a diverses accions similars que han tingut lloc durant el cap de setmana a aparcaments de la parròquia. Per tot plegat, la corporació ha obert una investigació per esclarir els fets.

Els actes de vandalisme han sortit a la llum arran de la caiguda d’un infant aquest dissabte passat a conseqüència del mobiliari malmès al parc infantil. El menor va haver de ser traslladat en ambulància a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Finalment no ha estat res greu, però el seu pare va publicar la denúncia a les xarxes. El comú no informa d’aquests fets al comunicat emès.

El mobiliari del parc infantil del Prat Gran es va renovar a finals d’agost del 2014 i hi ha previsió de fer noves inversions properament.