El Comú de Sant Julià aprova la composició dels consells d’administració amb l’oposició de la minoria

Aquesta tarda s’ha constituït el ple del nou Comú de Sant Julià de Lòria. L’ordre del dia ha estat constituït per la proposta de constitució de la Junta de Govern, de la creació i composició de les comissions, la proposta de nomenament de membres del Consells d’administració així com la delegació de les signatures. També ha promès el càrrec d’Interventor  Josep Maria Altimir Farrando.

La composició de les comissions i del nomenament dels membres dels Consells d’administració han vist obrir el primer debat del consolat per part dels membres de la minoria, que han demanat mitjançant intervenció la seva inclusió en la junta de Govern com en els Consells d’administració. Aquesta demanda ha estat resposta pels consellers Joan Antoni León i Oliver Alís defensant els motius de la composició de les respectives comissions i del nomenament dels membres del consell d’administració segons els estatuts que els emparen.

La minoria ha expressat la seva queixa per la manca de gestos de col•laboració. Aquest punt ha estat rebatut per la Cònsol Major manifestant que la minoria es troba representada en totes les comissions de treball, en les quals podran fer totes les aportacions escaients, i que el primer gest ja va estar fet per part dels membres de la minoria en abstenir-se en la votació per al seu nomenament com a Cònsol Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.