Els voluntaris de Carisma estaven avui molt satisfets de poder fer la seva tercera donació solidària. Des del seu naixement, encara no fa dos anys, l’entitat ha pogut lliurar uns 25.000 euros a programes socials. “Ens interessa especialment col·laborar en projectes formatius adreçats a joves”, afirmava la presidenta de l’entitat, Halina Berthelsen. Justament, avui Carisma ha fet entrega d’un xec de 6.000 euros al Comú de la Massana, que seran destinats al curs de Cos de voluntaris per la Natura, que va començar el mes de gener a les instal·lacions de l’Escola de Jardineria de la Massana.

La consellera de l’Àrea Social, Pilar Gabriel, ha agraït la gran tasca social dels voluntaris de Carisma, que treballen de forma desinteressada per millorar la qualitat de vida dels massanencs i, en general, de tots els andorrans. “Per això a partir d’ara treballarem plegats en una comissió per tirar endavant diferents programes adreçats a les persones que més ho necessiten”, ha afirmat Gabriel.

També ha estat beneficiari d’un xec, de 1.000 euros, l’Aula Taller del Ministeri d’Educació, que destinarà els diners a comprar material per als tallers de fusteria i serralleria i per poder realitzar altres projectes. La directora de l’Aula Taller s’ha mostrat molt satisfeta amb la donació i també amb la gran tasca de Carisma, amb qui col·laboren restaurant mobles que després es posen a la venda a la botiga de segona mà.

També han resultat beneficiaris de la donació Càritas, amb 3.000 euros, i l’Associació de Dones d’Andorra, amb 1.000 euros, dues entitats que ja havien rebut aportacions de Carisma i que han agraït aquesta injecció econòmica per poder tirar endavant els seus projectes.

El projecte de Carisma va néixer amb l’objectiu de promoure accions solidàries mitjançant la venda d’articles reutilitzats, que els ciutadans porten de forma desinteressada. Els voluntaris de Carisma s’encarreguen de la posta a punt dels articles i de la seva venda. En casos de persones amb necessitat, Carisma ha fet donatius d’articles com roba, mobles, etc.

L’entitat està oberta a la col·laboració ciutadana, ja sigui ajudant com a voluntaris, aportant objectes que ja no es necessiten o bé comprant a la botiga de 2a mà, a la botiga ubicada a la plaça de la Ciutadania.

(Foto: Comú de la Massana)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada