Tradicionalment a la Massana molts ciutadans han donat roba que ja no fan servir i el Comú s’ha encarregat de fer-la arribar a persones que ho necessiten. Ara, coincidint amb la baixada de temperatures i el canvi d’armaris, el Comú vol donar a conèixer el servei de rober social, que s’ha remodelat per poder arribar a més usuaris.

“Tenim un nombre considerable de peces, més d’un miler, ben classificades per tipus i talles. Hem ubicat el servei en un lloc discret, a la sala de la Closeta, i a més no s’han de fer tràmits, sinó que volem que tot sigui molt ràpid i accessible”, assegura la consellera de l’Àrea Social, Pilar Gabriel.

L’encarregada de mantenir en ordre i atendre els usuaris és Gabriela Smith, treballadora de l’Àrea Social, que ja ha atès una trentena de persones. El rober estarà obert de forma fixa els divendres, de 14 a 16 h. Qui no pugui anar-hi durant aquest horari, es pot adreçar a l’Àrea Social, on rebrà l’atenció que necessiti.

El Comú de la Massana està obert a les donacions dels ciutadans que vulguin col·laborar amb els projecte. En aquests moments, la peça de roba que més falta fa són els anoracs per a nens i, en general, roba d’abric. El perfil d’usuaris és de famílies amb fills.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada