El Comú de la Massana obre la convocatòria de la 3a edició del Curs de Voluntaris per a la Natura

voluntaris massana

La preinscripció per al curs del CVN es pot realitzar al departament de Medi Ambient del Comú de la Massana fins el 9 de gener. A partir d’aquesta data, les candidatures seran avaluades, en base a uns criteris sòcio-econòmics, per decidir quin seran la dotzena de joves que seguiran la tercera edició del curs.

Recordem que el CVN va néixer amb la doble filosofia de donar una formació a joves que es troben fora del circuit tant escolar com laboral i de tenir un planter de tècnics formats en gestió forestal, jardineria i ramaderia.

“Encarem aquesta tercera edició amb tota la il·lusió i satisfacció de veure que els joves que han obtingut el títol estan tenint moltes possibilitats laborals”, explica la consellera de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Jael Pozo.

A més d’obtenir el títol del CVN, els joves també adquireixen el certificat de primers auxilis, reconeguda a nivell europeu, que els pot ser útil per a altres formacions.

El CVN compta amb el suport del Govern d’Andorra, a través dels ministeris d’Interior, Educació i Economia.

Aquest projecte és possible gràcies a l’aportació econòmica i el suport constant dels espònsors, entre ells Carisma, que col·labora constantment amb el Comú de la Massana.

A partir del febrer, els joves seguiran una formació teòrica i pràctica de nou mesos, amb una part destacada dedicada a la realització de treballs en benefici de la comunitat, com enjardinament d’espais públics o neteja de boscos.

(Foto: Comú la Massana)

TOTES LES NOTÍCIES