En la sessió de Consell d’avui s’ha aprovat la sessió de les nou comissions de les quals dependran els diferents departaments del Comú. Es manté el nombre de nou comissions –tot i que la majoria compta amb onze consellers-  però hi ha canvis en el contingut. D’una banda, Finances i Pressupost es fusiona amb Competències, Transferències i Comunicació, per poder tractar globalment els temes que tindran un gran pes durant aquests anys, dins les negociacions i taules de treball amb el Govern i els altres comuns. Aquesta comissió estarà presidida pel cònsol major, David Baró i també comptarà amb la presència del conseller de la minoria, Albert Esteve, que formarà part de totes les comissions i del consell d’Administració d’EMAP. L’altre canvi és la separació de dues conselleries: Cultura, a la qual s’incorpora Igualtat i Participació Ciutadana, presidida per la consellera Jael Pozo, i Medi Ambient,  Agricultura i Sostenibilitat, al capdavant de la qual hi haurà el conseller Sergi Gueimonde, amb Pozo de vicepresidenta.

La resta de comissions es manté igual, tot i que algunes presidides per nous consellers:  Serveis Públics, Obres i Cadastre, presidida per Olga Molné; Turisme, Comerç i Dinamització, amb Sergi Balielles; Via Pública, Parcs i Jardins i Circulació, amb Eva Sansa; Educació,  Joventut i Esports, amb Natàlia Cusnir; i Benestar Social i Gent Gran, amb Francisca Guerrero.

D’altra banda, el cònsol major, David Baró, ha anunciat que el pròxim 15 de gener es farà efectiva la recompra de participacions preferents d’EMAP, que tenen subscrites les entitats bancàries. El Comú de la Massana comprarà participacions per valor de 1,5 milions i EMAP farà efectiva la mateixa xifra, per la qual cosa, els bancs passaran a tenir participacions per valor de 16 milions d’euros.

En la sessió d’avui també han jurat el seu càrrec la secretària general, Mònica Rogé, l’interventor comunal, Josep Babot, el director de Serveis Públics, Manteniment, Urbanisme i Cadastre, Joan Pieras, el director de Via Pública, Parcs i Jardins i Circulació, Eduard Ribó, i el director de l’Escola de Música de les Valls del Nord, Jordi Barceló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada