Les futures inversions a la parròquia han centrat la sessió de Consell de Comú de la Massana i també ho faran en la pròxima sessió, que es convocarà d’aquí a quinze dies i en què s’adjudicaran obres tant destacades com la reforma i embelliment del carrer Major i plaça de l’Església.

En la sessió d’avui s’ha donat llum verda a l’adjudicació dels treballs de refecció de voreres de la parròquia, per un import de 142.807 euros. D’aquesta manera es continua amb el pla de renovació de voravies, per facilitar el pas dels vianants i l’accessibilitat. D’altra banda, també s’ha adjudicat la construcció de dos dipòsits d’aigua potable i la canalització al Coll de la Botella, a pal. L’import ascendeix a 269.817 euros. Una altra partida gran que s’ha adjudicat ha estat la corresponent als treballs d’eixample d’un nou tram de la carretera de l’Aldosa, en aquest cas, per un import de 256.803 euros.

A banda de les adjudicacions, també s’ha aprovat la licitació pels treballs de reforma i embelliment de la plaça de la Ciutadania. El concurs públic sortirà la setmana que ve al BOPA.

Tant majoria com minoria han destacat la importància de tots aquests treballs per millorar els serveis públics a la parròquia.

Pel que fa a l’estació, i continuant amb el pla estratègic d’inversions, el Comú de la Massana farà una aportació d’1,4 milions d’euros a EMAP SAU. Aquest import, que surt de la Tresoreria del Comú, es destinarà a la neu de cultiu i a la millora de pistes. El cònsol ha destacat que l’estació ja fa set temporades que tanca amb beneficis, per la qual cosa pot tirar endavant un pla d’inversions que es completa amb l’aportació del Comú, a a propietari únic de la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada