Després de la rúbrica del passat 27 de juny,  calia l’aprovació dels comuns de la Massana i d’Andorra la Vella i també del Consell de Ministres, per tirar endavant el conveni de col·laboració entre les tres institucions per tirar endavant els estudis previs a la construcció d’un telefèric que enllaci Andorra la Vella amb el Pirc de Carroi, projecte que s’ampliaria, en un segona fase, amb la connexió amb l’estació d’esquí de Pal.

Avui, el conveni ha rebut el vist-i-plau del ple del Consell del comú de la Massana, per l’interès econòmic i turístic de la iniciativa. Ara bé, com ja havia apuntat anteriorment el cònsol major, David Baró, s’ha puntualitzat que un cop finalitzin els estudis tècnics del giny i també els informes d’impacte econòmic i turístic, el projecte s’explicarà a la ciutadania, possiblement convocant una nova reunió de poble,  perquè els ciutadans es puguin formar una opinió de cara a la consulta popular, amb caràcter vinculant. “Hem pogut copsar que en aquests moments hi ha ciutadans a favor, altres en contra i altres que estan indecisos. Cal tenir més informació per tenir una opinió clara i en això treballarem a partir d’ara. De fet, acabem d’obrir un camí de treball conjunt  d’anàlisi, planificació i participació ciutadana, entre les tres administracions”.

Un cop aprovat el conveni, ara tindrà lloc la signatura definitiva i la creació d’una comissió mixta que elaborarà un cronograma de treball.

D’altra banda, en la sessió d’avui també s’han aprovat diferents modificacions de partides pressupostàries per fer front al pla d’inversions. Es preveu que en la sessió del pròxim 29 de juliol ja pugui quedar adjudicat el 95% de les inversions previstes per aquest exercici, en el qual el capítol d’inversió augmenta en un 70% respecte el passat exercici.

1 comentari

  1. No ho volem! Ja vam fer el ruc en el seu moment amb el telecabina i el lloc on esta situat. Prou de tonteries, que voti el poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada