El Comú de la Massana agilitza la comunicació interna amb una aplicació mòbil

S’han acabat les impressions en paper i qualsevol enviament de documentació a domicili. A partir d’ara, tota la informació relativa a l’ordre del dia o les propostes dels Consells de Comú de la Massana estaran disponibles a una aplicació mòbil “e.comú”, a la qual hi podran accedir tots els membres de majoria i minoria.

La convocatòria dels Consells la realitzarà la secretària general via correu electrònic, tres dies laborables abans de la celebració de la sessió i la documentació corresponent es podrà consultar a través de l’aplicació, on també estaran penjats els acords i actes de les juntes de Govern. De fet, avui ja no hi havia cap paper sobre la taula, sinó que cadascú seguia l’ordre del dia a través del seu dispositiu mòbil o ordinador portàtil. Majoria i oposició coincideixen que amb la informatització de la documentació s’agilitza el treball i es produirà un estalvi en paper.

L’acord de funcionament aprovat avui inclou altres punts, com per exemple, que les demandes d’informació que pugui fer la minoria es contestaran en quinze dies laborables, en lloc dels dos mesos d’abans. D’altra banda, els temes de les reunions de cònsols es tractaran en la comissió de Finances, Administració, Competència i Transferències i Comunicació. La voluntat de treballar conjuntament també es fa palesa en el fet que la planificació de les comissions i dels Consells d’Administració d’EMAP s’ha fet de forma conjunta.

Entre altres qüestions pràctiques, el conseller de la minoria ha de comunicar que no pot assistir a una comissió amb una antelació de 24 hores. En cas de voler modificar la data d’una comissió ho pot fer amb un avís previ de set dies.

En la sessió d’avui també s’han aprovat les competències de la Junta de Govern i els crèdits reconduïts del passat exercici pressupostari.

Tots els punts s’han aprovat per unanimitat, excepte el compromís de despesa per mantenir l’hora gratuïta als aparcaments verticals. La majoria continua apostant per aquest sistema per dinamitzar el sector comercial del centre vila de la Massana i potenciant la creació de noves activitats econòmiques, com a tret diferencial respecte a altres eixos comercials;  per la seva part, el conseller de la minoria s’ha abstingut, ja que considera que amb mitja hora n’hi hauria prou per fer les compres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.