aldosa

A partir del 12 de maig comença la segona fase d’eixample de la carretera secundària 335, a la sortida del poble de l’Aldosa, en direcció a Anyós, concretament des del punt quilomètric 1 (just a la sortida del poble) fins al Camí de les Gravades. Amb aquesta intervenció se solucionarà un punt negre a la xarxa viària de la Massana, ja que el pas per aquesta zona era massa estret. Es tracta de la continuació de les obres que es van realitzar durant la tardor, gràcies als convenis signats amb particulars. A més, amb aquest projecte, hi haurà una connexió a través de voravies entre les Gravades i el poble de l’Aldosa.

Per poder dur a terme els treballs, aquesta via quedarà tallada al trànsit fins a la finalització de les obres, prevista pel 18 de juliol. D’aquesta manera, només amb dos mesos es podrà dur a terme l’eixamplament d’una via força utilitzada.

La comunicació entre l’Aldosa i Anyós durant aquests dos mesos quedarà tallada i s’haurà de fer la volta per la Massana. Pel que fa al transport parroquial, enlloc del circuit circular, l’autobús continuarà passant per tots els pobles però fent volta enrere a l’Aldosa i Anyós. Els nous horaris estaran penjats a les parades d’autobús.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada