L’eixamplament de la carretera secundària de Sispony és una de les principals inversions previstes pel Comú de la Massana per aquest exercici. Amb aquestes obres es guanyarà en seguretat ja que es tracta d’ampliar la carretera en un revolt molt pronunciat a l’entrada del poble, sota el cementiri. A més, l’obra també contempla la construcció de voreres. Concretament, es treballarà en un tram de 410 metres, que va del punt quilomètric 0+540 al punt quilomètric 0+950. Les obres, adjudicades a COPSA, tindran un cost de 607.877 euros i un termini d’execució de set mesos.

L’inici dels treballs està previst pel 14 de setembre, per la qual cosa estaran acabats al mes de març.

L’obra es planificarà perquè tingui el mínim impacte en el trànsit. Només caldrà fer pas altern amb semàfors durant dues setmanes.

Recordem que enguany el pressupost d’inversions del Comú de la Massana ha crescut en un 28%. Aquesta obra representa un 30% del pressupost. A banda d’acabar amb aquest punt negre a la xarxa viària, en aquest exercici també s’ha incidit en la renovació de voreres, la millora dels equipaments i la creació de nous espais, com l’aparcament del Parc Natural del Comapedrosa o la terrassa de la Casa Pairal.

El cònsol major, David Baró, ha avançat que el pressupost del 2018 contemplarà una intervenció a la carretera secundària d’Anyós.

Un altre dels punts de l’ordre del dia ha estat l’aprovació de la setena modificació del Pla General d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia de la Massana, modificant diverses unitats d’actuació. Es tracta d’una sèrie de canvis en base a diferents resolucions de la CTU fruit de recursos presentats al POUP.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada