El comú de la Massana adjudica diverses obres dins l’operació subsòl per valor d’1,4 milions

Com ja va plantejar a principis d’any, el comú de la Massana preveu realitzar obres importants a la xarxa d’aigües pluvials i residuals en diversos punts de la parròquia, que començaran en les properes setmanes. Amb aquests treballs es millorarà de manera significativa i definitiva aquest servei.

En la sessió d’aquest migdia ja s’han adjudicat obres per valor d’1,4 milions d’euros. Amb aquesta partida es portaran a terme els treballs de renovació dels serveis fecals, pluvials i d’aigua potable de les urbanitzacions les Agudes, les Canadilles i Sorribes de la Massana i també d’un tram del poble d’Arinsal. En total s’hi destinarà un milió d’euros i es preveu un termini d’execució d’entre dos i quatre mesos.

D’altra banda, també s’han adjudicat les obres de renovació del col·lector secundari d’aigües residuals al riu dels Cortals d’Anyós per un import de 409.066 euros i un termini d’execució de tretze setmanes. L’operació subsòl es completarà amb altres treballs de millora de la xarxa. En total s’hi invertiran 1,7 milions d’euros.