meritxell-1El Comú d’Andorra la Vella ha acordat accelerar el procés d´adjudicació de les obres d´embelliment dels eixos comercials. Dilluns es va reunir la comissió encarregada i un cop triada l´empresa adjudicatària es preveu que les obres comencin de manera imminent.

Les obres de l´embelliment de les voravies de l´avinguda Meritxell podrien començaran en dues setmanes com a màxim. Això serà possible gràcies que s’ha facultat la junta de govern per adjudicar el concurs per asfaltar-les.

D´altra banda també s´ha creat una comissió d´estudi temporal formada per representants de tots els grups polítics. El cònsol menor, Jordi Minguillón, ha indicat que ei s’hagués fet a través d’una sessió de comú s’hauria allargat un mes el procés. D’aquesta manera s’accelera l’inici de les obres.

Des de l´oposició, tant el conseller de DA, Carles Torralba, com la consellera del PS, Dolors Carmona, estan d´acord que el primer és l´interès del poble i que l’asfaltat de les voravies s´ha de fer abans del 12 d´octubre com s´havia previst.

Amb tot qui ha estat més crític ha estat el conseller del grup mixt, Josep Vila. Considera que amb aquesta mesura s’ajuda “als comerciants de la parròquia i l’avinguda Meritxell perquè no tinguin el carrer empantanegat durant la temporada d’esquí”.

En la sessió d´avui també s´han donat les xifres de la liquidació del pressupost per al segon semestre de l´any i que deixa un superàvit de 3.671.017 euros, amb un 47% executat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada