El comú d’Andorra la Vella rescindirà els propers dies la concessió de l’aparcament dels Pouets. Segons ha explica la cònsol major, l’empresa concessoniària ha incomplert el termini per posar-lo en funcionament. Conxita Marsol constata que la capital té un dèficit d’aparcaments i anuncia que els propers anys el comú n’incentivarà la construcció de nous, però que l’edifici dels Pouets potser s’enfoca a una altra activitat.

El 8 de sembre finalitzava el període perquè l’empresa que té la concessió de l’aparcament dels Pouets el posés en funcionament. Davant d’aquest incompliment, el comú ha decidit rescindir-ne el contracte. La cònsol major admet que caldrà replantejar quin ús se li dóna a l’edifici. “No s’ha posat en funcionament, ho hem anat a constatar i hem aixecat una acta de com es troba”, explica Marsol, qui adverteix que “segurament en pocs dies rebran el requeriment del comú notificant que el contracte està resolt per incompliment per part del concessionari”. La cònsol creu que “fa molts anys que dura la qüestió i no es troba la solució” i que, per això “potser” s’haurà de desvincular l’activitat d’aparcament de l’edifici.

Malgrat això, Marsol constata que la parròquia té un dèficit de pàrquings i per això anuncia que els dos propers anys el comús’esforçarà perquè es construeixin nous aparcaments de rotació, sobretot a les zones comercials. La cònsol afirma que aquests equipaments són necessaris per ser un centre comercial de primer nivell i una parròquia sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada