El Comú d’Andorra la Vella rebrà dilluns una delegació d’empresaris francesos

El dilluns 25 de novembre, a les onze del matí, la cònsol major, Rosa Ferrer, acompanyada del cònsol menor i conseller delegat de Promoció Econòmica,Jordi Ramon Minguillon, rebrà a Casa Comuna l’Adjointe au Maire responsable de les relacions exteriors de la ciutat de Tolosa del Llenguadoc, Olga Gonzalez-Tricheux, i el president de l’Agence de Développement Economique et Culturel Nord-Sud, Gilbert Salinas.

Les dues personalitats han estats convidades per la cònsol major, pel fet de l’organització d’una missió multisectorial que se celebrarà a Andorra la Vella, en partenariat amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, els dies 25 i 26 de novembre.

L’Agence de Dévelopement Economique et Culturel Nord-Sud (ADEC-NS), que ja ha realitzat quatre missions multisectorials a Andorra, és una ONG basada a Tolosa que treballa per afavorir i augmentar els intercanvis entre establiments francesos i estrangers (universitats, escoles, grans empreses, petites i mitjanes empreses). Desitja continuar mantenint intercanvis entre la regió del Llenguadoc i Andorra, en la línia de conducta marcada pel Copríncep francès en la visita al palau de l’Élysée del Cap de Govern i del Síndic General, el 26 de juliol del 2012.

La missió serà composta de vint empresaris tolosans, i l’ADEC-NS ha treballant estretament amb la Prefectura del departament de l’Arieja i amb Ariège Expansion per a l’elaboració de la delegació.

A les set del vespre, en el marc de l’amistat francoandorrana, el Comú d’Andorra la Vella oferirà una recepció oficial a les autoritats i al conjunt de membres de la delegació, en la qual ha convidat a assistir-hi els presidents de les associacions de comerciants de la Parròquia així com directors d’empreses radicades a Andorra la Vella i representants del Govern i del Consell General.