El  Comú d’Andorra la Vella portarà a la Batllia la revocació del concurs per al servei d’àpats del Casal Calones, després de constatar un error de càlcul que fa que enlloc d’haver-se adjudicat a El Rebost del Padrí, el concurs hauria d’haver estat guanyat per Bio Bio. La cònsol major, Conxita Marsol, ha dit que s’ha tractat d’un error humà al fer una multiplicació i que va ser constatat per l’empresa que va perdre el concurs.

El Comú d’Andorra la Vella recorrerà a la Batllia perquè es revoqui l’acte del Comú a través del qual s’adjudicava a El Rebost del Padrí el servei d’àpats del Casal Calones després que s’hagi detectat un error de càlcul en el procés a través del qual se li va adjudicar aquest concurs.

Tal com ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol, aquest acte ha de ser revocat a través de la Batllia, ja que és “ferm”; de fet, és efectiu des de fa un mes. Ara cal, tal com marca el Codi de l’Administració, que es faci el procés per revocar l’acord a través de la Justícia, que haurà de donar vista a l’altra part perquè es manifesti sobre aquesta revocació.

Marsol ha manifestat que s’ha produït un error de càlcul per part d’un tècnic del Comú, que hauria fet malament una multiplicació i ha afegit que malgrat no hi ha hagut cap dimissió al respecte, segurament se’n derivarà algun expedient.

L’error, segons Marsol, ha estat constatat per l’altra empresa que va ser descartada, Bio Bio, que “va demanar la documentació” i va constatar que s’havia produït aquest error de càlcul que comportaria que l’adjudicació hauria d’haver estat feta a l’altra empresa i no a la que va resultar finalment guanyadora del concurs. Així, i un cop analitzada la documentació, segons Marsol, es va veure que l’adjudicació “havia de ser per a l’altra empresa”, ja que fent la suma dels diferents aspectes que s’havien de tenir en compte el resultat era “a favor” de la que va quedar descartada. La cònsol ha destacat que el Comú no havia detectat aquest error fins que li va ser comunicat, ja que es va donar per bo l’informe del tècnic i posteriorment l’acord va passar per Junta de Govern, es va aprovar, es va notificar al guanyador i es va publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. Jo solament vaig a dinar el disabtes i puc dir que es dina molt be. Espero que si canvien de restaurant sigui tan bo com fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada