Andorra la Vella no podrà pagar el GADA per problemes legals. La sentència que obligava a retornar la pèrdua generada als treballadors ja va ser executada pel comú anterior. Conxita Marsol també ha explicat que s’han detectat irregularitats administratives en les obres de reobertura del pàrquing dels Pouets.

El comú d´Andorra la Vella no podrà pagar el GADA als treballadors perquè el comú anterior ja va executar la sentència del Tribunal Superior comunicant per carta a cada treballador la pèrdua generada per la decisió política de suspendre la compensació salarial.

D´aquesta manera, Conxita Marsol ha assegurat que tot i la voluntat política de retornar el GADA no es podrà fer. “Ens trobem amb un impediment legal perquè si la sentència ja està executada, no podem tornar a executar-la”, ha dit Marsol explicant que ha parlat amb el sindicat i ha recomanat que ho comprovin a la Batllia.

La cònsol ha assenyalat que esperarà que la justícia resolgui la qüestió. Tot i això ha anunciat la voluntat de crear una prima no consolidable per premiar la bona feina dels treballadors aquest any.

D’altra banda, ha informat que s´han detectat algunes irregularitats en el contracte per reobrir el pàrquing dels Pouets. Afirma que “havien d’haver presentat un projecte” però al comú no s’ha trobat. També “s’hauria d’haver revisat pel Govern”. Creu que “aquesta fase de revisió es farà amb posterioritat”.

Marsol ha dit que les obres acabaran al juny, però que l’empresa haurà de passar els controls abans d’obrir. Tot i així, ha assenyalat que el comú concedirà una pròrroga per resoldre els problemes detectats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada