El  Comú d’Andorra la Vella ha tancat l’any 2016 amb un superàvit de 6,34 milions d’euros, tot i que 1,7 milions són de despesa d’inversió ja compromesa al pressupost 2017, i per tant suposa un superàvit real de 4,64 milions d’euros. La majoria comunal s’ha mostrat satisfeta amb aquests comptes que s’han presentat a la sessió del Consell de Comú d’aquest dimarts, i han celebrat que els ingressos s’han incrementat en més de dos milions d’euros dels previstos, gràcies als 700.000 euros de més corresponents a les cessions econòmiques urbanístiques o als 491.000 euros recaptats en aparcaments. L’estat de comptes de l’exercici 2016 s’ha aprovat amb l’abstenció de l’oposició, ja que les conselleres del PS han volgut felicitar la majoria per la bona situació econòmica, però han demanat que amb aquesta situació de “bonança” no s’augmenti el preu d’alguns serveis públics com ara l’aigua o els aparcaments.

Per la seva banda, el conseller de Cd’I+Liberals, Víctor Pintos, s’ha mostrat força crític perquè considera que hi ha hagut una destacada manca d’inversió, i per això surten comptes positius. És per això que la cònsol major, Conxita Marsol, ha volgut recordar que el capítol d’inversions s’ha executat en un 53% (2,53 milions dels 4,78 pressupostats), i cal afegir els 1,7 de reconduïts al pressupost del 2017, de tal manera que l’execució real es troba gairebé al 89%.

(Seguirà ampliació)

(Text i foto: ANA)

1 comentari

  1. Dons al Pont de Paris els 6 fanals de llum no funcionan total fa uns dias van atropellar una dona pero fican unas lletres per iluminar el riu aixi les truites no es perden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada