El Comú d’Andorra la Vella destina 155.000 euros a les activitats complementàries al Poblet de Nadal

Nòria panoràmica d'Andorra la Vella
Nòria panoràmica d’Andorra la Vella. Comú d’Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella destina uns 155.000 euros en les activitats complementàries al Poblet de Nadal. L’activitat principal, i novetat d’enguany, és una nòria panoràmica que s’està instal·lant aquesta setmana a la plaça de la Rotonda i que es posarà en funcionament durant el mes de novembre i fins a final de març. El giny, que té un cost de 67.950 euros, substitueix el túnel de llum i so que es va instal·lar en aquest emplaçament els darrers dos anys amb motiu de la campanya nadalenca.

Els infants de la parròquia de 3 a 12 anys rebran una invitació per pujar-hi de franc. La nòria estarà en funcionament cada tarda i durant tot el dia els caps de setmana i el Nadal. El  preu de l’entrada general oscil·larà entre els 6 i 8 euros.

Es prioritzarà la venda en línia dels tiquets i s’assignaran les invitacions amb dia i hora de tal manera que s’evitin concentracions de persones, tal com marquen els protocols sanitaris que estaran garantits. Les cabines seran airejades, podran ser compartides únicament per grups de convivència habituals i es desinfectaran convenientment cada vegada que siguin desallotjades.

Les altres dues noves activitats infantils complementàries són una atracció anomenada ‘Arbre de Nadal Màgic‘ i una altra que porta per nom ‘Megabross‘, el lloguer de les quals té un cost per al Comú de 30.450 euros i s’instal·laran a la zona de l’antiga caserna de Bombers. Ambdues atraccions tindran un cost de 4 euros.

Els 55.000 restants corresponen al tobogan de gel sintètic, que un any més estarà present, i que té un cost de 54.635 euros. A diferència de la resta d’activitats de la zona de l’antiga caserna de Bombers, aquesta serà gratuïta.

El Comú d’Andorra la Vella té la ferma voluntat d’oferir una nova edició del Poblet de Nadal -un dels principals projectes de dinamització comercial i turística que ja està plenament consolidat-,  algunes de les activitats del qual es poden veure modificades a causa de l’evolució de la situació sanitària. Per això treballa intensament per programar activitats que generin alegria i il·lusió al carrer en l’actual context de pandèmia sanitària i que alhora respectin els protocols de prevenció necessaris que ratifiquin les autoritats sanitàries.

TOTES LES NOTÍCIES