El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella ha informat que, amb data 26 de març del 2014, la cònsol major de la parròquia,  Rosa Ferrer  i el president de l’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma, Carles Perea, van signar un conveni de cessió gratuïta del terreny anomenat “Camp de Petanca”, situat al poble de Santa Coloma.

El 22 de juliol del 2013, mitjançant carta adreçada al Comú d’Andorra la Vella, l’associació vaa demanar poder disposar dels espais comunals del Camp de Petanca, amb la voluntat de destinar-los a realitzar-hi diferents activitats i fer-ne un ús dinamitzador per als veïns del poble.

El 21 d’agost, la Junta de Govern de la corporació va acordar accedir a la demanda formulada, sempre i quan, l’associació es fes càrrec del bon estat de conservació de l’espai i el destinés a un ús adequat. Aquest acord fou comunicat, per carta de data 22 d’agost del 2014, a l’associació.

En aquest conveni s’estipula que el Comú realitza la cessió gratuïta del “Camp de Petanca”, situat a l’avinguda de Salou, per destinar-lo a activitats esportives, de lleure i de promoció de la parròquia i que, com a contraprestació, l’Associació es farà càrrec del bon estat de conservació i de l’ús adequat del terreny.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada