El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acull la Fira de Primavera

El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà, aquest cap de setmana, la Fira de Primavera organitzada per les associacions  Al-Andalus, Patio Andaluz i la Peña Andaluza del Pas de la Casa.

La celebració s’iniciarà el divendres a les 20.30 hores amb plats típics, animació, música i ball. L’endemà, tindrà lloc a les 19h30 la missa Rociera a l’Església de Santa Eulàlia amb la presència dels cors Al-Andalus i El Patio Andaluz que s’encarregaran d’amenitzar l’ofici solemne. Tot seguit, la Fira de Primavera seguirà amb una cercavila fins al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp on els plats típics, el ball i els concursos esperaran els participants.

El dissabte mateix tindrà lloc l’actuació de Francisco Amat, Alicia, Alendoy, així com dels alumnes de l’escola de sevillanes Al-Andalus Grupo Alegria.

La festa conclourà el diumenge 10 d’abril a les 19 hores amb el Festival de Copla protagonitzat per Francisco Amat i Ramoni García.

Tal com han explicat els organitzadors, l’objectiu és compartir una de les festes més populars d’Andalusia amb la parròquia d’Encamp i, per extensió, amb tot Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.