El Commençal Vallnord DH Team by Riding Addiction, amb opcions de podi en els Mundials 2015 a la Massana

commençal baroEl plat fort d’aquests Campionats del Món de mountain bike i trial és el descens i entre  els noms amb opcions de podi hi trobem els riders del Commençal Vallnord DH Team by Riding Addiction que ha estat presentat aquest dijous a la tarda a l’envelat de Commençal, al pàdoc dels Mundials. Ara fa un any, la marca andorrana i el Comú de la Massana van tancar aquest acord de patrocini, juntament amb Riding Addiction, que està internacionalitzant la marca Vallnord Bike Park la Massana arreu del món.

Rémi Thirion i Myriam Nicole són la representació elit del Commençal Vallnord DH Team by Riding Addiction. Rémi Thirion ocupa la 13a posició del rànquing UCI i va ser el guanyador de la Copa del Món a Vallnord el 2013 i 6è als Campionats del Món a Hafjell (Noruega) el 2014. Myriam Nicole va ser número u a la Copa del Món de Val di Sole (Itàlia) el 2011 i Campiona de França el 2011 i 2014. Actualment ocupa el sisè lloc al rànquing general. Ambdós riders sortiran diumenge a buscar el primer lloc del podi i fer-se així amb el mallot multicolor. Vige Gaëtan, que havia de ser el representant junior de l’equip, finalment no participarà per una lesió.

Els punts forts tant de Thirion com de Nicole, i que poden ajudar a fer un bon descens, són “la voluntat, la calma i la força” ha explicat Max Commençal, màxim accionista de la marca. “Tot i així hi ha altres riders molts forts com els americans, els australians o els francesos que faran que aquesta competició sigui molt disputada”, ha finalitzat Commençal.

De la seva banda, David Baró, cònsol major de la Massana i president de Vallnord, ha afegit que “esperem que aquest diumenge facin un bon paper i s’escrigui una nova pàgina d’èxits”. Baró ha explicat que ara fa un any es va signar aquest acord de col·laboració que “ens fa estar presents a tot el material de promoció de l’equip, a totes les Copes del Món i a internacionalitzar la marca Vallnord Bike Park La Massana”.