El Govern ha aprovat la reducció de la segona part de l’ajuda adjudicada al Comitè Olímpic Andorrà per un import total de 44.100 euros i del Futbol Club Andorra per un import total de 53.236 euros.

En el cas del Comitè Olímpic Andorrà, aquesta reducció ve motivada per la decisió del propi organisme de renunciar al pagament íntegre de la segona part de l’ajuda atorgada per a l’any en curs.

D’aquesta manera, si bé la subvenció 2013 era de 147.000 euros i la segona part de l’ajuda era de 44.100 euros, el Comitè Olímpic Andorrà ha renunciat a aquest import posant de manifest en una comunicació adreçada al Govern que els compromisos als que ha de fer front en aquest present exercici no fan necessària aquesta quantitat. En aquest sentit, el Govern ha valorat l’esforç de contenció d’aquest organisme.

D’altra banda, en el cas del Futbol Club Andorra, la subvenció 2013 era de 265.860 euros i la part pendent de pagament era de 53.236 euros, que seran reduïts finalment de la subvenció 2013 considerant l’informe jurídic elaborat en aquest cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada