El Comitè de Programació del Programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA) ha planificat l’execució de 10 dels 17 projectes amb participació d’Andorra que havien optat a la primera convocatòria per al període 2014-2020, sota dues modalitats: la primera com a soci del grup que presenta el projecte, i la segona associada a un o diversos membres de l’agrupació que configura el projecte.

El programa POCTEFA és un programa europeu de cooperació territorial creat per fomentar el desenvolupament sostenible del territori fronterer entre els tres països, que cofinança plans de cooperació transfronterera dissenyats i gestionats per diferents actors de banda i banda dels Pirineus i de les zones litorals que participen en aquest programa preservant el desenvolupament intel·ligent, sostenible i integrador del territori. El Comitè de Programació del POCTEFA 2014-2020 ha acceptat en aquesta primera convocatòria un total de 58 programes per al territori transfronterer que rebran 71.200.000 d’euros.

La participació d’Andorra en aquesta convocatòria es concreta en 10 projectes que es desenvoluparan en l’àmbit de la dinamització de la innovació i la competitivitat i els relacionats amb la promoció a l’adaptació al canvi climàtic i la prevenció i gestió de riscos. Tots ells rebran finançament del Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER), l’instrument financer de la Comissió Europea per al desenvolupament econòmic de les regions de la Unió Europea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada