El Comissari Europeu dels Drets Humans del Consell d’Europa, Nils Muižnieks, i la seva delegació es troba de visita d’avaluació a Andorra fins demà centrada en els drets fonamentals de les dones i els infants. Com a part del seu mandat, el Comissari porta a terme visites a tots els estats membres del Consell d’Europa per vigilar i avaluar la situació dels drets humans en diferents àmbits. Aquesta tarda s’ha pogut trobar amb el cap de Govern, Antoni Martí, amb qui ha pogut conversar al voltant de la tasca del comissariat en la promoció i el suport de l’educació i la divulgació dels drets humans.

En el transcurs de la seva estada al Principat d’Andorra, la delegació mantindrà diferents trobades amb l’equip ministerial d’Afers Socials, Justícia i Interior, d’Afers Exteriors, i d’Educació i Ensenyament Superior. De la mateixa manera l’equip que encapçala Nils Muižnieks visitarà diversos centres escolars i d’educació, el Centre Penitenciari.

Està previst que demà dimecres es dugui terme un seminari sota el títol “Comissari europeu de drets humans del Consell d’Europa: drets d’Infància i de les dones, dirigit a membres del Cos de la Policia i del cos Judicial, a educadors i a treballadors socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada