camp-burzakuEl Consell de ministres ha donat el vistiplau a la demanda adreçada per Andorra Turisme d’ampliació de l’horari de tancament comercial el proper 2 de novembre fins a les dotze de la nit. La iniciativa forma part de la campanya de dinamització comercial i turística Andorra Shopping Festival, orientada a posicionar el país com a destinació preferent de compres i incrementar la freqüentació i les pernoctacions en un període de l’any tradicionalment baix.

La demanda d’Andorra Turisme s’adreçava a permetre l’ampliació dels comerços ubicats en els principals eixos comercials coincidint amb l’organització de diversos actes al carrer. L’autorització però serà general: tots els establiments que ho desitgin podran, de forma extraordinà Desa ria, tancar portes les dotze hores.

L’ampliació puntual dels horaris comercials en aquesta zona fa necessària la publicació d’un decret específic al Butlletí Oficial. Amb aquesta iniciativa, l’Associació esgota el nombre màxim de sol·licituds que cada institució o entitat pot formular per any natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada