El comerç electrònic com a oportunitat de negoci global a les Jornades per a l’excel·lència d’Esterri

Sota el títol ‘E-commerce. El comerç electrònic com a oportunitat de negoci global’, la cinquena edició de les Jornades per a l’excel·lència espera reunir prop de 200 persones a Esterri d’Àneu, Lleida, el proper dissabte 6 d’octubre. Després que en l’edició anterior es posés a debat el sistema sanitari, enguany serà la transformació digital i, més concretament, el nou model de venda online el que centrarà les jornades. Des de la seva creació l’any 2013, les jornades s’han consolidat com un espai de reflexió i una cita de referència per als professionals de les comarques de muntanya i de la resta del territori.

 

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, oferirà la conferència inaugural d’unes Jornades on hi participaran, entre d’altres, Dídac Lee, emprenedor i directiu del Futbol Club Barcelona; David Ferrer, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i Andrés López, CEO de l’empresa andorrana de serveis TIC, TdA (Tècniques d’Avantguarda). Tots ells compartiran les seves experiències i perspectives amb els assistents a les Jornades. A partir del testimoni i els coneixements de professionals de primer nivell i representants de les principals institucions catalanes, les jornades oferiran una aproximació a temes com les noves autopistes de la informació, les oportunitats sectorials per al territori, els canals de venda i les infraestructures tecnològiques necessàries per sostenir aquest nou model comercial.

 

Jesús Montoliu, president de les Jornades, sosté que aquesta trobada “és una oportunitat per a les comarques de muntanya per expressar les seves inquietuds i donar a conèixer la seva situació a la resta del territori català” i senyala que “mentre arreu del territori es funciona amb 4G, a les comarques de muntanya encara estem amb 3G. Aquí les novetats tecnològiques queden desfasades abans d’arribar”.

TOTES LES NOTÍCIES