El  col·legi Sant Ermengol ha estat el campió de la fase local de la Universitat d’Andorra (UdA), que va tenir lloc divendres al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Ara, l’equip del centre guanyador, format per Pau Bascompte, Marc Camardons, Anna Carrasco, Elisa Soler i David Orrit, com a tutor i capità, representarà l’UdA a la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d’abril.

Pau Bascompte, Marc Camardons, Anna Carrasco, Elisa Soler i David Orrit, com a tutor i capità, són els membres de l’equip del col·legi Sant Ermengol que va guanyar la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i que representarà l’Uda a la final absoluta, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d’abril. A la competició van participar un total de vuit equips de quatre centres educatius: Escola Andorrana de batxillerat, col·legi Sant Ermengol, Lycée Comte de Foix i el col·legi espanyol Maria Moliner.

Els equips van estar formats per estudiants de 4t d’ESO i batxillerat que, durant una jornada, van debatre al voltant del tema ‘Els animals tenen drets?’, aportant arguments a favor i en contra de la polèmica qüestió. L’activitat permet als estudiants treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional.

Text ANA; Foto: UdA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada