Des de la seva implantació al Principat d’Andorra, ara ja fa 17 anys, sota el guiatge del seu fundador, el Sr. Gaspar Saludes, el Col·legi del Pirineu ha tingut com a objectiu principal l’educació dels alumnes en valors, idiomes i esport.

El col·legi, que ha estat pioner en la incorporació de la llengua anglesa d’una manera intensiva en el seu pla d’estudis, fet amb el qual ha aconseguit que els seus alumnes puguin obtenir titulacions oficials d’anglès, en ser centre examinador oficial de la Cambridge English University i del Trinity College of London, vol continuar oferint als seus alumnes eines per al seu futur.

Tenint en compte les característiques i necessitats del país, i la importància dels idiomes, que cada dia prenen més força en la formació acadèmica dels alumnes i del mercat laboral, el Col·legi del Pirineu ha decidit apostar, amb el suport del prestigiós grup Hattemer de París, per la incorporació de la llengua francesa al seu pla acadèmic.

A partir del proper curs escolar, el francès s’impartirà d’una manera intensiva en les etapes d’Educació Infantil i Primària, i progressivament en Educació Secundària i Batxillerat. S’atendrà d’una manera personalitzada les necessitats de cada alumne, i s’aconseguirà així una formació quadrilingüe (català, castellà, anglès i francès).

Amb aquest acord, el Col·legi del Pirineu segueix apostant per ser un referent de qualitat en el món de l’ensenyament.
 
Foto: per part del col·legi, Pedro Chana, i per part del grup Hattermer, Jean Beauvillain

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada