El Col·legi d’Arquitectes creu que els comuns haurien d’establir una superfície màxima autoritzada de construcció cada any. Per les mans del COAA passen tots els projectes d’obra pública i privada. Després de celebrar els 30 anys d’existència el 2018, enguany canvien de seu social i presenten nova revista.

Recentment s’han conegut les dades dels m2 visats aquests sis primers mesos de l’any pel Col·legi d’Arquitectes d’Andorra i ha sorprès la dada de 103.000 m2 que gairebé dobla els de l’any passat amb 58.000 m2 i és que només amb els tres projectes del Clot d’Emprivat ja són 63.000m2 que hi ha projectats.

Segons el COAA els pics alts de construcció no aporten equilibri al sector i una bona mesura seria la d’establir uns màxims anuals de m2 autoritzats.

Per a Nadal les relacions amb el nou executiu són notables encara que s’haurien de millorar aspectes com ara poder fer el seguiment de tots els concursos públics, en els quals els arquitectes col·legiats actuen com a jurats, des de l’inici ja que això no passa sempre.

El COAA estrenarà nova seu en què podrà atendre a peu de carrer el públic en uns locals més accessibles i molt a prop del Ministeri d’Ordenament Territorial.

També ha editat la darrera revista del col·lectiu en la qual es mostra la feina dels col·legiats durant els darrers nou anys.

Tot i això la degana del col·legi creu que es comença a sortir d’una crisi i que l’indicador més important per afirmar-ho és que el sector privat torna a realitzar inversions i a implicar-se en projectes d’obra nova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada