El Club Pirinenc Andorrà programa vuit Caminades Tranquil·les per a enguany

Aquest any 2012, del mes d’abril al mes de novembre, hi haurà vuit sortides natura, en la segona edició de Caminades Tranquil·les  per conèixer els paisatges delpaís”,  programades pel Club Pirinenc Andorrà amb la col·laboració i el patrocini del Comú d’Andorra la Vella.

A la primera edició s’hi van inscriure 95 persones: 76 adults i 19 infants, amb una mitjana de 19 persones per sortida. L’edat mitjana d’adults es va situar entre els 40 i 45 anys

Totes les sortides es van organitzar amb l’objectiu de tractar temes al voltant de la natura i la cultura a les muntanyes: la natura, el paisatge, el modelat glacial, les diferències de vegetació segons les diferents altituds, la manera com l’home ha modelat el paisatge amb la seva activitat humana, com s’han construït les cases i les bordes a la muntanya, …

En acabar cada sortida, es va buscar un retorn de la impressió dels participants i en la majoria de casos la valoració va ser molt positiva.

L’aportació econòmica del Comú d’Andorra la Vella en el programa per a l’any 2011 va ser de 900€. En Vista de l’èxit de la primera edició de l’any 2011 es presenta un programa d’activitats, per a aquest any 2012, amb algunes novetats.

En aquesta ocasió es proposen vuit sortides, la primera el diumenge 22 d’abril i la darrera el diumenge 11 de novembre del 2012.

En totes les sortides de les Caminades Tranquil·les es tractaran  temes relacionats amb paisatges, castells, parcs naturals, el Romànic, glaciacions, l’agricultura, la ruta del ferro i la tardor. Es preveu una participació 150 persones una mitjana de 18 persones en cadascuna d’elles.

Les inscripcions es poden fer per correu electrònic: clubpirinenc@andorra.ad

Preus d’inscripció:

Menors de 16 anys – Inscripció gratuït (caldrà presentar l’assegurança extraescolar)

Majors de 16 anys: 5€ per sortida

Amb assegurança inclosa.

Activitat gratuïta: Socis Club Pirinenc Andorrà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *