El Club Pirinenc Andorrà organitza les Caminades Tranquil·les

Per segon any consecutiu, amb el patrocini del Comú d’Andorra la Vella, el Club Pirinenc Andorrà organitza enguany les “Caminades Tranquil·les, per conèixer els nostres paisatges”, a partir d’aquest mes d’abril.

Durant l’any 2011, hi va haver 5 activitats programades en diferents punts de la nostra geografia, amb una bona assistència de públic, format majoritàriament per famílies. En aquesta segona edició, les Caminades Tranquil·les pretenen reunir encara més assistents, amb 8 noves propostes de sortides de natura a les muntanyes i valls del país.

L’any passat hi va haver caminades a la Vall d’Incles, al bosc de Maians, a la roureda d’Andorra la Vella, a la vall de Sorteny i al camí de Prat Primer, del mes de juny al mes d’octubre.

En l’edició 2012, per conèixer el nostres paisatges, s’ha establert una programació molt més ambiciosa – amb 8 sortides – que s’iniciarà el mes d’abril i clourà el mes de novembre, amb visites guiades – totes en diumenge – en indrets d’interès; Una caminada en territori de la parròquia d’Escaldes-Engodany, 3 sortides a la parròquia d’Ordino i 4 visites en llocs emblemàtics de natura de la parròquia d’Andorra la Vella.

La iniciativa, a la qual el Comú d’Andorra la Vella dóna tot el seu suport, començarà a posar en marxa les activitats programades el diumenge 22 d’abril, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

El diumenge 11 de novembre s’efectuarà la darrera caminada en grup a l’obaga d’Andorra la Vella.

Aquesta proposta, que engloba una part d’excursionisme tranquil, un caire de trobada dominical de natura i la descoberta del paisatge andorrà i la interrelació amb l’activitat humana consuetudinària, constitueix una activitat molt recomanable per a persones grans i joves, encuriosits per esbrinar les arrels de la nostra cultura i de la història dels homes d’Andorra en temps pretèrits, tot descucant les més significatives particularitats de l’entorn paisatgístic en el qual s’ha forjat el nostre caràcter de poble de muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *