El Club Heura de la Massana tanca el Campionat d’Andorra de conjunts amb bons resultats

Trenta-sis nenes del Club Heura repartides en set grups han participat en el Campionat d’Andorra de conjunts que va cloure diumenge passat.

Els resultats han estat excel·lents: tres primeres posicions (conjunt Benjamí A, Aleví A i Júnior), dos segons llocs (conjunt Benjamí B, Aleví B i infantil) i finalment, un darrer grup classificat en quarta posició (conjunt Aleví C).

“Agraïm molt l’esforç que han fet les gimnastes, que estan aconseguint que el nivell del nostre club sigui cada cop més alt”, afirmen les entrenadores, Judit i Sònia Diago. Les responsables del club també volen fer un especial agraïment a les famílies de les gimnastes, per la seva col·laboració i disposició tant per portar les nenes als entrenaments com en l’ajuda que ofereixen en les competicions.

En aquests moments, les entrenadores ja estan treballant en les coreografies per a la Copa d’Andorra d’Individuals, que donarà el tret de sortida a principis d’Abril.

El Club Heura compta en aquests moments amb mes d’una setantena de nenes i és el club de rítmica amb més gimnastes del país.

(Text: Club Heura)