cirque 1

El Cirque du Soleil passa de les 17 funcions de l´any passat a les 21 previstes per al 2015. A més, hi haurà 105.000 places, un 23% més que l´any anterior. El cost total es manté en els 2,5 milions d´euros.

El Govern ha renovat l´acord amb el Cirque du Soleil per tercer any consecutiu i ho ha fet amb millores. L´estiu vinent hi haurà més espectacles. Dels 17 es passa als 21. Pel que fa a les entrades, n´hi haurà més de 100.000, a diferència de les 85.000 de l´any anterior.

L´increment en el nombre d´espectacles i entrades, però no s´ha traduït en un augment del cost final. Es pagaran 2,3 milions al Cirque du Soleil. Tot i que les despeses en logística s´apugen prop d’un 9%, també s´incrementen els ingressos. En aquest cas un 19%. El cost final és de 2,5 milions d’euros. La reducció, respecte de la segona edició, seria d’un 1%.

Les funcions del Cirque du Soleil es faran dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte entre el 4 de juliol i l´1 d´agost. L´escenari continuarà sent el Parc Central. L´hora d´inici, les 10 de la nit, i la durada, 60 minuts. El preu de l´entrada asseguda es mantindrà en 15 euros.

La part creativa de l´espectacle, inspirada en Andorra, no es farà pública fins al mes de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada