SCALADA és el títol que dóna nom a l’espectacle exterior creat pel Cirque du Soleil i que es representarà exclusivament al Principat aquest estiu. Així ho han explicat aquest dilluns en roda de premsa el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp; el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, el director d’operacions de Cirque Du Soleil, Patrice Poulin, i el creador de l’esdeveniment d’Andorra, Jean-Sébastien Piquette.

Aquesta serà la primera vegada que el Cirque du Soleil actuarà al país. SCALADA és un espectacle adreçat a tota la família i que s’ha concebut i realitzat exclusivament per a aquesta ocasió. La primera funció serà el dissabte 13 de juliol i es representarà al llarg de quatre caps de setmana consecutius.

SCALADA retrà homenatge a les quatre estacions a Andorra i portarà la signatura distintiva del Cirque du Soleil: un estil acrobàtic que entrellaça el teatre, la dansa i la música en una escenificació en la que hi destaquen els vestits, la il·luminació i els maquillatges i que, de ben segur, deixarà a tothom meravellat.

L’aparcament del Parc Central acollirà l’escenari del Cirque du Soleil on, a partir del 13 de juliol, es faran un total de 10 representacions repartides en quatre caps de setmana. L’espectacle, d’una hora de durada, començarà a les 22h i comptarà amb la participació d’una trentena d’artistes.

Les funcions tindran lloc els dimarts, divendres i dissabtes del mateix mes de juliol i el darrer espectacle està previst pel dissabte 3 d’agost. L’envelat tindrà una capacitat per a 5.000 persones. Hi haurà 3.500 entrades gratuïtes per a espectadors dempeus, i 1.500 per a espectadors asseguts a un preu que no superarà els 15 euros.

Yasmine Khalil, directora de la Divisió d’Esdeveniments del Cirque du Soleil ha declarat que “el Cirque du Soleil està molt content de poder presentar aquest espectacle únic i fet a mida per Andorra. Aquest esdeveniment s’ha creat expressament per a aquesta ocasió i no s’assemblarà gens als altres 18 espectacles que actualment tenim en cartellera arreu del món”.

Serà obligatori reservar les entrades amb antelació. Les reserves es podran fer unes setmanes abans de les representacions per Internet, però també en paquets turístics per a les localitats assegudes. A més, 15 dies abans de les representacions, es posaran a disposició del públic entrades a diferents llocs del país. Les entrades per a les localitats assegudes es podran comprar a les oficines de turisme d’Andorra, als establiments comercials i a la taquilla de l’envelat del Cirque du Soleil.

A partir del 15 d’abril es posarà en marxa una campanya publicitària que coincidirà amb la campanya del mes de maig. Es durà a terme principalment en els mercats veïns (França i Espanya) i es presentarà en diferents formats. A partir del 3 de juny i coincidint amb la campanya d’estiu, la campanya publicitària s’ampliarà al Benelux, al Regne Unit i a Rússia, utilitzant un ampli ventall de mitjans de difusió (on-line i off-line).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada