El Cirque du Soleil millorarà la visibilitat per als espectadors

El  gerent i el director de producte i nous projectes d’Andorra Turisme, Betim Budzaku i Enric Torres, han presentat aquest dilluns ‘Stelar’, el darrer espectacle del cicle Scalada, que representarà el Cirque du Soleil durant aquest juliol a Andorra. Amb el d’aquest estiu hauran estat cinc anys d’Scalada a Andorra la Vella, però això no significarà que la companyia de circ canadenca s’acomiadi del Principat. Les dues parts ja negocien un nou format per als propers estius. ‘Stelar’ complirà, ha assegurat Torres, un dels objectius que han requerit els espectadors, mitjançant les enquestes que omplen cada any un cop finalitzat l’espectacle, i que és “millorar la visibilitat”.

Mateixes dates, de l’1 al 30 de juliol; mateixos dies i mateix nombre de representacions, de dimarts a dissabte i fins a 22 espectacles; i una funció extra el darrer dia, que serà diumenge, i que suposarà el punt final a la sèrie Scalada, que haurà representat el Cirque du Soleil a Andorra els darrers cinc anys. Però que acabi Sacalada no vol dir, “ni molt menys” -ha assegurat aquest dilluns el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku-, que la companyia de circ canadenca s’acomiadi del Principat. Quan aquest estiu finalitzi el cicle Scalada, les dues parts negociaran un format nou per a properes edicions.

Torres ha donat aquest dilluns, durant la presentació d’Scalada, les xifres de l’espectacle que representarà el Cirque du Soleil durant el juliol. La companyia repetirà escenari, la gran carpa coberta amb espais descoberts als laterals i capacitat per a 5.000 persones, repetirà els dies de funció, de dimarts a dissabte; dates, de l’1 al 30 de juliol i preus de les entrades, 18 euros anticipades i 20 a taquilla per als espectadors que vulguin seure, i gratuït per als que reservin i vegin el xou dempeus.

El darrer espectacle d’Scalada, que s’anomenarà ‘Stelar’, complirà, ha assegurat Torres, un dels objectius que han requerit els espectadors, mitjançant les enquestes que omplen cada any un cop finalitzat l’espectacle, i que és “millorar la visibilitat”. “Enguany tenim nou director creatiu i li hem transmès la idea d’incrementar els números acrobàtics”, ha dit el director de nous projectes, qui ha avançat que ‘Stelar’ tindrà tres números aeris exclusius per a Andorra, que la companyia no haurà desenvolupat en cap dels seus anteriors xous a cap altre indret.

El fil conductor d”Stelar’ serà, ha explicat Torres, “un viatge del món terrenal a la fantasia del món estel·lar” que comptarà amb un personatge principal, ‘la somiadora’, i artistes secundaris com ‘la gent del poble’, el ‘gegant’ o ‘la gent del gel’. “Serà un viatge al més enllà”, ha afegit Torres, qui pretén que aquest darrer espectacle del cicle Scalada “es recordi com un esdeveniment especial”.

El pressupost és el mateix que el de l’any passat. L’espectacle costa 2,3 milions d’euros, la logística, 1,2 milions i els ingressos que es preveuen per la venta d’entrades i els patrocinadors són de més d’un milió d’euros.

Les persones que vulguin assistir a l’espectacle per primera vegada es podran registrar al sistema d’Andorra Turisme, a partir d’aquest dimecres, per tenir prioritat a l’hora de reservar les seves entrades. Les que vulguin repetir i ja estiguin registrades rebran les informacions pertinents als seus correus. Les reserves es podran fer entre final d’abril i principi de maig.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.