El Cirque du Soleil es fixa en el Parc Central

Els responsables del Cirque du Soleil han presentat al Govern una proposta d’emplaçament per al projecte d’espectacle exclusiu per Andorra en que treballa la companyia canadenca. Una delegació, integrada pels directors d’operacions, artístic i d’organització, va realitzar els dies 10 i 11 de novembre la visita de divuits emplaçaments distribuïts per totes les parròquies,

Després de l’anàlisi del terrenys, el Cirque du Soleil ha presentat a Govern la proposta perquè el muntatge, en cas que finalment el projecte rebi el vistiplau del Govern, es faci a l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella.

El projecte requereix una superfície aproximada de 7.500 metres quadrats, dels quals 1.500 es destinarien a l’escenari. La zona de públic, amb un aforament de 5.000 espectadors, n’ocuparia entre 2.500 i 3.000. La resta de l’espai es dedicaria a l’àrea de serveis, logística i producció.

Entre els criteris que s’han tingut en compte per a  selecció d’emplaçaments hi ha que es tracti d’un espai obert, un emplaçament pla i amb facilitats d’accés a peu, la visibilitat per als transeünts i els vehicles, facilitats d’aparcament i allotjament a l’entorn, disponibilitat d’espais adjacents per assajos i emmagatzematge de material i facilitats d’evacuació un cop finalitzades les funcions.

La proposta, que és objecte de converses entre el Cirque i el Govern, preveu tres setmanes d’espectacle des de mitjans de juliol fins a principis d’agost.

El Govern ha presentat el projecte als agents turístics, un cop el Cirque du Soleil ha tramès la proposta de concepte creatiu. Igualment es mantenen contactes amb el comú d’Andorra la Vella per valorar la disponibilitat d’emplaçament, les necessitats de l’espectacle i el nombre de funcions.

La decisió final sobre la celebració de l’espectacle no es tancarà fins la segona quinzena de gener.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES