pont-pollosEl  parc natural del Comapedrosa compta des d’ara amb dues noves instal·lacions, per permetre un coneixement més aprofundit del parc i per millorar l’accés.

“El senderisme és una activitat en alça i volem donar un millor servei als nostres excursionistes, d’una banda, fent-los descobrir les característiques del parc natural i, d’altra banda, completant el circuit interpretatiu”, ha afirmat el cònsol, David Baró.

La nova àrea d’informació consta de diferents plafons sobre el patrimoni cultural i natural de la parròquia, els equipaments i activitats del parc, un mapa de camins i informació sobre el medi físic i biològic de l’espai protegit. A més disposa de dues taules amb bancs per reposar.

D’altra banda, el nou pont sobre el riu Pollós, de tretze metre de llargada, permet tancar el circuit inaugurat el 2007. “El pont uneix el final de la ruta amb el punt de berenada, molt utilitzada sobretot pel públic familiar”, ha  explicat la consellera Jael Pozo, que ha afegit que “ara el circuit interpretatiu es pot realitzar en els dos sentits i a més, es revaloritza aquesta zona, ja que podem gaudir del salt d’aigua del riu Pollós”.

Els tècnics de Medi Ambient treballen intensament en les tasques de preservació, conservació i recerca aplicada del parc però també en la promoció d’aquest espai protegit. La pròxima acció estarà centrada en el cim del Comapedrosa, on a finals de mes està previst que s’instal·li una taula panoràmica i l’escultura “La gran fita”, de Joan Canal, guanyadora del concurs convocat pel Comú de la Massana i dotat per Andorra Turisme i l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada