El Circuit de Silverstone proper repte a superar per Albert Llovera

El Campionat del Món de Rallycross2 (RX2)  viurà el segon capítol de la present temporada a Gran Bretanya els pròxims dies 25, 26 i 27 de maig, en un escenari proper al mític traçat de Silverstone, un dels santuaris de l’automobilisme mundial. Albert Llovera estarà a la graella de sortida del RX2, recolzat pel seu equip PCR Sport, amb l’objectiu de fer un pas endavant en la preparació de la seva mecànica .

El traçat nou al qual s’enfrontarà Albert té un recorregut total de 0,972 km, dels quals el 40% són sobre asfalt i la resta sobre terra.

No hi ha variacions quant al desenvolupament del meeting. Els pilots podran disputar dues sèries d’entrenaments lliures, en les quals tindran el primer contacte amb la pista per després seguir amb les 4 sèries qualificatives, semifinals i final. Com de costum, un cap de setmana al sprint en el qual una mínima errada pot marcar el desenllaç final de la cursa.

Amb l’ànim a tope i conscient que no serà fàcil, Albert va iniciar el desplaçament a Silverstone. Així ens ho comentava: És evident que no serà fàcil. Estem competint en un Campionat del Món i això comporta una dificultat afegida. Estem animats i amb ganes de conèixer el traçat, en teoria és nou per a tots, i adquirir el màxim d’informació de cara a propers compromisos.

El marge entre els meeting és molt ajustat i el temps per fer qualsevol modificació en la mecànica és molt ajustat. Malgrat tot, el pilot d’Andorra la Vella i el seu equip l’han aprofitat al màxim: És cert que no hem tingut temps de fer modificacions significatives. S’ha fet una revisió a fons de la mecànica, habitual després de cada carrera, i ens hem centrat a practicar el procediment de sortida per intentar ser més efectius en aquest punt.

L’activitat en el paddock de Silverstone s’iniciarà divendres que ve (dia 25), durant tot el matí Llovera i el seu equip estaran ocupats en superar els habituals tràmits de les verificacions i posterior briefing.
Al voltant de les 14 hores, el pilot andorrà ja se situarà al volant del seu Proto i donarà les primeres voltes a un traçat que, com bé ha comentat, és desconegut per a tots els participants.

Fotoesport