L’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) del Ministeri d’Ordenament Territorial, conjuntament amb La Direction Interdépartamentale des Routes du Sud-Ouest (DIRSO) celebren avui, dia 21 de juny, les proves preliminars per escollir els xofers de llevaneus que representaran Andorra la 3ª edició del Campionat Mundial de Conductors de Màquines Llevaneus, que se celebrarà a Polònia en el marc de la celebració del XV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal. Aquest congrés es durà a terme del 20 al 23 de febrer de 2018 a la població de Gdansk. En aquesta competició també es definiran els representants francesos que competiran a la final interdepartamental que celebraran a la població francesa de Blois entre el 19 i el 21 de setembre, d’on sortiran els dos representants de França a Polònia.

Les proves estan dissenyades de manera que els conductors puguin demostrar les seves habilitats en la conducció d’aquestes màquines amb dificultats tècniques extremes. També han de superar tests de coneixements de mecànica i dels procediments a seguir abans i durant la conducció de les màquines llevaneus.

Aquesta jornada es realitza al Circuit de Gel del Pas de la Casa, que ja va acollir el Campionat Mundial de Conductors de Màquines Llevaneus que es va celebrar a Andorra durant la celebració del XIV Congres Internacional de Viabilitat Hivernal el mes de febrer del 2014.

La jornada es clourà amb un dinar entre les dues entitats d’Andorra i França.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada