El Circuit Andorra Pas de la Casa i el Trofeu Andros tornaran a retrobar-se

El  Trofeu Andros 2017/18 arribarà a les instal·lacions del CircuitAndorra Pas de la Casa una setmana mes tard al qual ha estat habitual en les últimes edicions. El míting, tercer aquest any del certamen organitzat per 2MO, es disputarà els dies 15 i 16 de Desembre.

El calendari de la temporada 2017/18 manté els 7 mítings habituals amb 13 carreres que sumaran en la classificació provisional del trofeu. Com mana la tradició, tot s’iniciarà en Val Thorens el primer cap de setmana de desembre (2/3). Així doncs, quan els equips arribin a Andorra hauran disputat 2 mítings (Val Thorens i Alpe d’Huez) i ja es tindrà una idea de qui marca el ritme a la present edició de l’Andros.

Després del bon acolliment que va tenir per part de totes les parts implicades, traslladar tota l’activitat de la pista a la franja horària de tarda, l’Automòbil Club ha decidit mantenir aquest timing horari. Els motors dels vehicles del certamen liderat per Max Mammers, i dels quals es disputen de manera paral·lela, començaran a rugir en les instal·lacions del Port d’Envalira el divendres (dia 15) a partir de les 15.30 hores. Es disputaran, de manera consecutiva, les diferents mànegues dels trofeus esmentats, fins a completar la primera carrera del míting.

A partir de les 15.30 hores del dissabte, dia 16, es correrà la segona de les proves previstes al programa del Trofeu Andros 2017/18 a Andorra.

Els horaris s’hauran de complir e manera estricte, bona part del míting, inclosos els podis, s’emetran en directe per la cadena l’Equipe

Els vehicles de l’Andros (Silhouettes), vehicles elèctrics que disputaran l’ENEDIS Trophée Andros Electrique i els motards que tornaran a ser els protagonistes de l’AMV Cup.
Equips de renom, tant al món dels ral·lis com en el rallycross, han fet oficial la seva participació en la present edició del Trofeu Andros. És el cas de Sainteloc, Dubourg o CMR.
La presència de pilots andorrans sobre el gel de la pista del Circuit Andorra, pot repetir-se a les mànigues de la AMV Cup. 2MO posa a la disposició de l’organització 4 wild-cards.

Per accedir a les instal·lacions del Circuit Andorra i tenir l’opció d’observar de prop el treball dels equips en el paddock, els afeccionats podran adquirir, per 25 euros, l’entrada en el mateix Circuit o reservar-lo a l’Automòbil Club d’Andorra o en els comerços del Pas de la Casa.

Els clients de Gasopas podran adquirir l’entrada amb un estalvi de  5 euros, a la mateixa gasolinera.

L’ACA oferira als seus socis la possibilitat de gaudir del trofeu de forma gratuïta, tan sols caldrà que recullin la seva entrada a les oficines del club.

El compte enrere per a l’esdeveniment que tancarà l’activitat esportiva 2017 de l’ACA ha començat.

L’Automòbil Club, amb el suport d’Andorra Turisme i Hiper Pas, no escatimaran esforços perquè la cita andorrana de l’Andros 17/18 repeteixi, fins i tot superi, l’èxit d’edicions anteriors.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.