“El Circ vist pels nens” a la Llacuna

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que el dilluns 14 de maig, a les 19.00 hores, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna hi tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels treballs dels alumnes del Taller de Plàstica de l’Escola d’Art que els nens i nenes han realitzat en el curs 2011-2012, amb el títol “El Circ vist pels nens”.

Durant el curs, les nenes i nens inscrits al Taller de Plàstica de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella reben formació sobre l’aprenentatge de les diferents arts plàstiques a través d’un tema o d’una temàtica que els serveix de fil conductor durant tot el curs.

Així, la majoria de treballs que realitzen i elaboren aquests alumnes es basen en el tema o temàtica escollits a principi del curs corresponent.

Durant el mes de maig, des de sempre, s’organitza una exposició de fi de curs, essencialment dedicada als pares i mares dels alumnes del Taller, on poden veure-hi i admirar-hi la producció artística dels seus fills i comprovar la seva progressió en l’aprenentatge de les arts plàstiques. En aquest curs el tema d’estudi ha estat “el Circ”.

És per aquesta raó que tots els treballs, que seran exposats al Centre Cultural entre el 14 i el 17 de maig, pretenen traduir la recreació dels elements més característics i destacats dels espectacles circenses, segons la visió dels més petits.

TOTES LES NOTÍCIES