El cineclub la Seu projectarà demà la pel·lícula “El loco del pelo rojo” de Vicent Minnelli

Dintre del cicle dedicat a Kirk Douglas tot celebrant el centenari del seu naixement, conjuntament amb la filmoteca de les Terres de Lleida, aquest dijous el cineclub la Seu d’Urgell projectarà aquest dijous 28 d’abril, conjuntament amb la Filmoteca de les Terres de Lleida, la pel·lícula Lust for life/El loco del pelo rojo de Vincent Minnelli, a les 22h a la sala 2 de cinemes Guiu.

Biopic de Vincent van Gogh, l’artista torturat i incomprès, que va suposar la tercera i darrera nominació́ a l’Oscar de Kirk Douglas. La pel·lícula recull les tribulacions del genial pintor des dels seus inicis com a predicador fins a la presa de contacte amb els pintors impressionistes i el seu posterior exili voluntari a la Provença. Kirk Douglas interpreta a una persona que lluita per dur a terme els seu projecte de vida i realitzar-se com a ésser humà.

El Loco de Pelo Rojo és un melodrama sobre les tribulacions del pintor Vincent Van Gogh i la seva relació d’estimació i amistat amb el seu germà Thèo. Durant dues hores, la vida de Van Gogh se’ns explica des de la seva arribada, com a reverend, a la regió minera de Mons, al Borinage, a Bèlgica, el 1878, fins la seva mort a Auvers-Sur-Oise l’any 1890.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.