sparrowsCineclub La Seu d’Urgell arrenca dijous amb la nova programació de tardor, que ve marcada, pel cinema d’autor en versió original i una vegada més, per les col·laboracions amb altres ens com la Filmoteca de les Terres de Lleida, la Federació Catalana de Cineclubs i l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell.  

Pels amants dels clàssics, destaquem el cicle dedicat a Stanley kubrick, considerat com un dels cineastes més influents del segle XX, on és podrà veure Atraco perfecto, Lolita i 2001 una odisea del espacio.

Dintre de la secció per estrenar, pel·lícules de qualitat presents a festivals internacionals de cinema de prestigi que no s’estrenen a les sales comercials, es projectarà el film Je suis le peuple, on es parla dels canvis polítics a Egipte, des de l’enderrocament de Mubarak fins a l’elecció de Mohamed Mursi. Presentació de la sessió i cinefòrum posterior a càrrec d’Anna Roussillon la directora del film.

El 10 de novembre es projectarà The Tribe, una pel·lícula rodada en llenguatge de signes, en plans seqüència i sense subtítols. Una de les experiències cinematogràfiques més extremes dels últims anys que no deixa indiferent.

També es projectarà Que Extraño es llamarse Federico on Ettore Scola fa un homenatge a Fellini. El 14 de desembre i en col·laboració amb la Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, es podrà veure la comèdia romàntica Tokyo Fiancée d’Stefan Liberski.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada