El cineclub de la Seu projectarà demà Melancholia de Lars Von Trier en versió original subtitulada

Demà dijous 05 d’abril a les 22.15 h, a cinemes Guiu, el cineclub de la Seu d’Urgell projectarà la pel·lícula Melancholia de Lars Von Trier en versió original subtitulada

Melancholia és un drama apocalíptic de 2011 escrit i dirigit pel director danès Lars von Trier, amb Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg i Kiefer Sutherland com a actors principals.

La pel·lícula de ciència-ficció se centra en la relació de dues germanes abans i després del previst casament d’una d’elles, i mentre un planeta interestel·lar està a punt de col·lisionar contra la Terra. L’obertura de l’òpera Tristany i Isolda de Richard Wagner acompanya gran part de les escenes de la pel·lícula.

Melancholia va ser presentada internacionalment a la 64a edició del Festival de Canes i va provocar un gran escàndol quan, durant la roda de premsa, Lars  von Trier va fer unes polèmiques declaracions sobre Adolf Hitler que van tenir com a conseqüència que fos declarat persona non grata pel festival malgrat les seves posteriors disculpes. L’actriu Kirsten Dunst va guanyar el Premi a la millor interpretació femenina.

Aquesta pel·lícula és una de les joies del 2011 pel seu gran repartiment, una banda sonora colossal i una escena final de pell de gallina; i, precisament per aquestes raons, ha estat guanyadora d’un premi al Festival de Cannes -tot i les polèmiques declaracions del seu director- i de tres més en els Premis del Cinema Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.