PARIS-TEXAS-02En col·laboració amb la Filmoteca de les Terres de Lleida, la Filmoteca de Catalunya i coincidint amb l’exposició fotogràfica de Wenders a Lleida, el cineclub la Seu d’Urgell obre la temporada de tardor, dijous 17 d’octubre amb la projecció de “Paris, Texas” dins del minicicle de 3 films, dedicat a Wim Wenders on també es podrà veure “In weiter ferne, so nah!” i “The end of violence”. Presentarà la sessió Julio Lamaña Orozco, secretari general de la Federació Internacional de Cineclubs.

El Cineclub de la Seu d’Urgell aposta pel cinefòrum i vol oferir quelcom més que un producte d’oci i de consum, fomentant el debat, la reflexió i l’anàlisi des de diferents perspectives, apropant el cinema d’autor en versió original a l’espectador. Així el dijous 15 de novembre, a les 20 hores, i dins del programa PER ESTRENAR de la Federació Catalana de cineclubs consistent en projectar pel·lícules de qualitat, presents a festivals internacionals de prestigi que no s’estrenen a les sales comercials, es projectarà ‘Vivre ici’ que comptarà amb la presència del seu director, el tunisià Mohamed Zran.

El 7 de novembre es projectarà “Ventre Blanc” , producció catalana que, arrelant-se en la cultura popular, en els caps grossos concretament, transcendeix aquest món lúdic per acostar-nos a persones que intenten viure la seva vida, malgrat les limitacions que els imposa la societat postmoderna i neoliberal. Comptarà amb la presència de Jordi Lara, periodista, escriptor, músic, compositor i director de “Ventre Blanc”.

Completaran el cartell les comèdies anglesa i francesa “Sightseers” de Ben Wheatley i “Le cochon de gaza” de Sylvain Estibal. El 5 de desembre es projectarà “Nana” de Valérie Massadian. El darrer passi del 2013 serà “Alice in Wonderland” de Tim Burton, el dijous 19 de desembre, en col·laboració amb la Escola Oficial d’Idiomes, també a les 20 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada